Benefiet voor Mozaïekscholen op 13 december

Kleurrijke (kerst)muziek

Kom op vrijdag 13 december naar het benefietconcert ‘Kerstlichtjes’ en steun basisschool de Mozaïek. Familiekoor Familloir brengt een kleurrijke verzameling (kerst)muziek in onze prachtige kapel.

Speelplaats, spelmateriaal en nieuwe school

De opbrengst van deze benefiet gaat integraal naar de Mozaïekscholen: De Mozaïek, Blaisantnest en Het Klaverblad. Onze scholen hebben immers mooie en uitdagende projecten.

De Mozaïek timmert zijn weg naar een groene en avontuurlijke speelplaats, Blaisantnest wil inzetten op duurzaam spelmateriaal en de bouw van een fietsenstalling en in Het Klaverblad wordt binnenkort de eerste steen van de nieuwe school gelegd.

De instorting van het Klaverblad heeft grote financiële gevolgen voor de school. Onze scholen hebben uw steun nodig om onze projecten verder te kunnen verwezenlijken.

Praktisch

  • Vrijdag 13 december om 20:00 uur
  • Ingang via Sint-Margrietstraat 33, 9000 Gent
  • Bestel je kaart (15€/pp) via benefiet@demozaiek.be. 

 Giften

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag de school steunen? Dan kan je vrijblijvend een gift doen via overschrijving op BE09 4419 0253 7157 met vermelding ‘steun De Mozaïek’. Steunkaarten kan je ook kopen bij een medewerker van de school.

 Je vindt alle praktische info ook hieronder terug.