ACTIE – Daar is de confituur weer!

Zusters “Confituur”

Zoals elk jaar steken de zusters van onze gemeenschap in Melle opnieuw hun “confituurhanden” uit de mouwen en kan u voor 5 een pot overheerlijke confituur naar recept van zr. Marie-Christi kopen. U heeft dit jaar keuze uit aardbeien, rode bessen of de lekkere combi rabarber/abrikoos.

Bedden en matrassen voor de patiëntjes van Sr. Marie-Jeanne

De volledige opbrengst van de confituurverkoop gaat dit jaar rechtstreeks naar het revalidatiecentrum van Soeur Marie-Jeanne in Muene-Ditu in Congo. Sinds 2015 runnen onze Congolese zusters daar een revalidatiecentrum voor kinderen met een fysieke beperking. Er ontbreken echter nog 40 bedden en matrassen in het nieuwe gebouw van het centrum.
Sr. Marie-Jeanne aan het werk

Gelukkig kan jij de kinderen van het centrum helpen door confituur te eten. Een pot huisbereide confituur voor 5. Schenk je 10€, dan krijg je 2 potten!

Hoe bestellen? 

  • Maak je keuze uit de verschillende soorten: aardbeien, rode bessen of de combi rabarber/abrikoos.
  • Geef je keuze en bestelling door aan de zustergemeenschap van Melle. Dit kan telefonisch op het nummer 09 210 68 67 of 0470 56 03 18 (vragen naar Marleen Walckiers of zr. Marie-Christi) of door te mailen naar marleen.walckiers@karus.be.
  • Stort het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer BE16 4483 5079 8174 met vermelding “Project Muene-Ditu”.
  • Maak een afspraak om je potten op te halen. Dit kan in de zustergemeenschap van Melle (Caritasstraat 47, 9090 Melle) of in de zustergemeenschap van het moederklooster Terhagen in Gent (Molenaarsstraat 24, 9000 Gent).
Onze zusters ijverig aan het snijden