Confituur voor computerklas

Zusters “Confituur”

Zoals elk jaar steken de zusters van onze gemeenschap in Melle opnieuw hun “confituurhanden” uit de mouwen en kan u voor 5 een pot overheerlijke confituur naar recept van zr. Marie-Christi kopen. U heeft keuze uit viervruchten, rode bessen, krieken of de lekkere combi rabarber/abrikoos.

Zusters van Melle snijden ijverig fruit voor een nieuwe lading confituurpotten

Computers voor de leerlingen van Mère Placide

De volledige opbrengst van de confituurverkoop gaat dit jaar rechtstreeks naar de lagere school “Mère Placide” van onze zusters in Ndera (Kigali) in Rwanda.  
De school heeft dringend nood aan computers, want op het einde van de lagere school moeten leerlingen in Rwanda een verplicht staatsexamen afleggen. Dit examen moet op een computer gebeuren. Het examen is heel belangrijk, want de resultaten bepalen of een jongere wel of niet mag verder studeren en welke studierichting ze mogen volgen. In “Mère Placide” missen ze hiervoor nog 11 computers. Zonder die computers kunnen de leerlingen geen examen afleggen en komt hun toekomst in gedrang.
Gelukkig kan jij helpen door confituur te eten. Een pot huisbereide confituur voor 5. Schenk je 10€, dan krijg je 2 potten!

Hoe bestellen? 

  • Maak je keuze uit de verschillende soorten: viervruchten, rode bessen, krieken of de combi rabarber/abrikoos.
  • Geef je keuze en bestelling door aan de zustergemeenschap van Melle. Dit kan telefonisch op het nummer 09 210 68 67 (vragen naar Marleen Walckiers of zr. Marie-Christi) of door te mailen naar marleen.walckiers@karus.be.
  • Stort het verschuldigde bedrag op het rekeningnummer BE16 4483 5079 8174 met vermelding “Project Rwanda”.
  •  Maak een afspraak om je potten op te halen. Dit kan in de zustergemeenschap van Melle (Caritasstraat 47, 9090 Melle) of in de zustergemeenschap van het moederklooster Terhagen in Gent (Molenaarsstraat 24, 9000 Gent).